Menu
Blogg / Frisk

Følg meg på snap!

Noen ganger må man rett og slett sette en grense. Jeg har alltid vært treg til å gjøre det, men til slutt sier kroppen tydelig i fra. Fulltidsjobb, studie- og gründerliv er alt for mye å drive med, det går, men det går egentlig ikke.

Derfor har jeg valgt å ta en pause fra blant annet bloggingen inntil jeg er ferdig med studiene. Det å skrive skremmer faktisk livskiten ut av meg! Frykten for skrivefeil vekker minner om læreren som skrek «du vil aldri kunne bli noe». Det er altså noe som vekker ekstremt mye følelser  og stress, det siste jeg trenger nå med andre ord. Jeg har innsett at det å snakke, er noe jeg mestrer en god del bedre. Og faktisk liker! Bortsett fra på fest eller om vi skal snakke om været.

Snapchat er derfor en kanal som gir meg glede og inspirasjon. Nylig våget jeg meg til å begynne åpne meg om mine daglige små rariteter og ta en del tilbakeblikk på det å bli frisk fra psykiske lidelser. Ikke minst – lære meg at det å være frisk, betyr ikke at alt er perfekt. Noe jeg en gang trodde!

Så følg meg gjerne på Snapchat (Friskeline.no). Her snakker jeg mye om psyken, om å møte meg selv i døra og bli frisk. 🙂

 

About Author

Hei! Jeg heter Åse-Line. Selvmordstanker, depresjon og spiseforstyrrelser var allerede fra barndommen en stor, men hemmelig del av hverdagen. Alt ble holdt i sjakk med den ene destruktive forsvarsmekanismen etter den andre. Takket være noen som så at mitt underliggende problem var emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse, var jeg blant de få heldige som fikk fantastisk hjelp. Etter mye terapi og jobbing – har jeg lykkes med å få det bra med meg selv :)

No Comments

    Leave a Reply