Foredrag om veien inn i, med og ut av alvorlig personlighetsforstyrrelse

Hva er egentlig personlighetsforstyrrelse? Og hvordan arter et liv seg på vei inn i, med og ut av diagnosen? Er det mulig å bli helt bra om man har levt med en svært alvorlig personlighetsforstyrrelse?

Ja, det er mulig! Det er mulig, selv for en pasient der det engang så mørkt. Bedring fra alvorlig personlighetsforstyrrelse krever kunnskap, respekt og tålmodighet – fra alle involverte.

Jeg brenner for å motivere, samt bidra til økt kunnskap om forståelse omkring det å gå inn i, leve med og bli frisk fra personlighetsforstyrrelse. Du kan booke meg til foredrag, en samtaledag eller til spørsmålsrunder hvor jeg svarer på spørsmål ansatte eller studenter skulle ha.

Ved ønske eller behov kan du booke meg sammen med andre erfaringseksperter eller dyktige fagpersoner på området.

Etter mine foredrag vil du kunne sitte igjen med et tydeligere bilde av hvordan en personlighetsforstyrrelse kan arte seg og tilfriskningsprosessen. 

Foredrag:

Fra kaos til ressurs: Veien inn og ut av en personlighetsforstyrrelse

Foredraget kan tilpasses deres behov innen rusfeltet, spiseforstyrrelser, ADHD, tilfriskningsprosesser mm.

 

Ta kontakt med meg for foredrag her.

 Nils Petter Sørung 

Doktor Nils

quote-left

Åse-Line er det friskeste innslaget vi har hatt i vår undervisning for leger! Aldri før har engasjementet i salen vært så stor, og lærdommen nyttig, etter å ha fått lov til å høre hennes unike historie formidlet på en herlig, personlig og menneskelig måte.

Åse-Line leverer, og jeg gleder meg allerede til neste foredrag.


Kine Albrigtsen, rådgiver i Spiseforstyrrelsesforeningen (SPISFO)

quote-left

Åse-Line er en rolig og trygg foredragsholder med en klar formidlingsevne. Hun deler nært og ærlig om sine erfaringer med alvorlig psykisk sykdom på en gripende og svært reflektert måte. Som formidler deler hun sine opplevelser på en måte som gjør det lett forståelig, samtidig som man raskt får overblikk over alvoret og kompleksiteten i fortellingen. Vi i SPISFO satte stor pris på at Åse-Line ønsket å holde foredraget «Fra kaos til ressurs» på et av våre arrangementer.


Geir Løkling, faggruppeleder, IAP

quote-left

Åse-Line var kursets høydepunkt! Hun formidlet et nært, reflektert og engasjerende foredrag om veien fra kaos til ressurs. Psykologene hun holdt foredraget for satt med ørene spisset fra start til mål, og vi er veldig takknemlige for å ha fått henne med som en del av utdanningsprogrammet vårt. Vi  ser allerede frem til neste kull som skal få gleden av å høre på henne.