Menu
Ukategorisert

Moving forward: closing the gap between research and practice for young people with BPD

Livet kan ta noen merkverdige (og spennende) vendinger. Siste nytt er at jeg har publisert min første artikkel i Current Opinion in Psychology.

Den kan leses her:

Moving forward: closing the gap between research and practice for young people with BPD

About Author

Hei! Jeg heter Åse-Line. Selvmordstanker, depresjon og spiseforstyrrelser var allerede fra barndommen en stor, men hemmelig del av hverdagen. Alt ble holdt i sjakk med den ene destruktive forsvarsmekanismen etter den andre. Takket være noen som så at mitt underliggende problem var emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse, var jeg blant de få heldige som fikk fantastisk hjelp. Etter mye terapi og jobbing – har jeg lykkes med å få det bra med meg selv :)

No Comments

    Leave a Reply