Menu

Personvernserklæring – Dine data, du er sjefen!

Jeg er opptatt av å beskytte dine personopplysninger og vil til enhver tid behandle din informasjon med respekt. Når du besøker Friskeline.no skal du føle deg trygg og ivaretatt.

Friskeline.no eies og driftes av Åse-Line Baltzersen.

Om personopplysninger og regelverket

Personopplysninger er informasjon som samles som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

Denne nettsiden bruker kun informasjonskapsler, men det er også mulig å melde seg på nyhetsbrev.

Deling av opplysninger til tredjepart

Dersom du melder deg på nyhetsbrev for å motta oppdateringer for om nye blogginnlegg, blir din e-post delt med et e-postsystem som heter Mailchimp. Utover dette vil din informasjon aldri bli delt med andre parter.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev, be om innsyn i informasjon som er lagret om det, eller få dette slettet.

Bruk av informasjonskapsler

Bruk og kontroll av informasjonskapsler til analyse og brukervennlighet.

Jeg bruker informasjonskapsel (cookies) for å se trafikken på hjemmesiden og for tilpasse innhold jeg skriver for deg. Informasjonskapsler blir lagret på din enhet eller datamaskin som inneholder en unik anonym identifikator. Denne  informasjonen brukes til å se hvordan bloggen blir brukt og gjøre finne mer ut om hvordan den kan forbedres. Det hjelper også gjøre nettsiden bedre i at den vil kunne identifisere om du er på mobil, nettbrett eller datamaskin og tilpasse opplevelsen etter enheten du er på.

Tredjepartsverktøy vi bruker på nettsiden vår

Google Tag Manager

Vi bruker Google Tag Manager for å administrere informasjonskapsler.

Google Analytics

Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker det for å se hvor brukere av siden kommer fra, hvordan siden blir bruk, hvilke sider som blir besøkt eller ikke besøkt. Denne informasjonen bruker vi for å gjøre vurderinger for forbedringer.

Mailchimp

Vi benytter Mailchimp for utsendelse av e-post.

Mailchimp er synkronisert med vår nettbutikk, slik at mailchimp kan komme med tips til ulike varer som kan være relevant for deg.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om Friskeline.no personvernerklæring eller om bruk av personopplysninger og informasjonskapsler, ta gjerne kontakt med meg på hei@friskeline.no